Lieve mensen,

De herfst is in het algemeen niet de meest gangbare periode om een ei te leggen, maar mij is het gelukt!

Met het lanceren van mijn website www.uitdespreekstal.nl is mijn ruimte “openbare ruimte” geworden.

In het vroege voorjaar liep ik zoals zo vaak langs de oevers van de Aa en overal zag ik tekenen van de ontluikende Lente. De natuur stond op springen, te popelen om zich in volle glorie te laten zien, en zo voelde ik mezelf ook. Ik zag het helemaal voor me: zó moest mijn website eruit komen te zien, en ik kon niet wachten tot het eindelijk af was.

Het is voor mezelf achteraf dan ook een raadsel waarom het nog zo lang geduurd heeft. Maar ach, de blaadjes lieten zich ook niet dwingen eerder tevoorschijn te komen, de vogels kwamen echt niet voor hun tijd terug uit het zuiden gevlogen: in de natuur komt alles op zijn tijd. Ik vertrouwde er dus maar op dat ook mijn website op het juiste moment af zou zijn.

En kijk: de herfst werpt zijn vruchten af!

Ik wil iedereen die mij geholpen heeft om de website tot stand te brengen (en speciaal de dames die zo lief waren op het filmpje en de foto’s te figureren) héél hartelijk danken.

Mag ik jullie uitnodigen een kijkje te nemen op de website, en te ontdekken wat “De Spreekstal”, ruimte voor (wandel- en natuur-)coaching, meditatie en bezinning,  te bieden heeft?

Met warme groet,

Marie José Blans

coach, wandelgids en gastvrouw

De Spreekstal

p.s.

Van tijd tot tijd zal ik jullie wat Nieuws uit de Spreekstal toesturen. Mocht je daar onverhoopt geen prijs op stellen, dan kun je je daar uiteraard voor afmelden.

Maar als het concept je aanspreekt, wil je dan anderen op De Spreekstal attent maken? Dankjewel!