De Spreekstal

Zoals de naam al zegt was de Spreekstal eens daadwerkelijk deel van een boerderij. Ooit stond hier het jongvee, later zijn er paardenboxen in gebouwd en toen ik hier kwam wonen was het een atelier dat ik in een studie- en coachruimte heb veranderd.

Tijdens een coachsessie zullen we soms gebruik maken van meditatie of visualisaties. Alhoewel je dat volgens mij overal kunt doen, biedt de Spreekstal daar bij uitstek de ruimte voor. Ook gesprekken kunnen hier in alle rust plaatsvinden. Er is gelegenheid om te schrijven of te tekenen om inzichten op te doen of te verwerken. Ter inspiratie vind je er veel tijdschriften en boeken. Voel je vrij er gebruik van te maken.

Uit de Spreekstal

Wat ik je het meeste gun, is dat je ruimte in jezelf gaat ervaren.  Een ruimte die je de vrijheid en energie geeft om creatief te worden, oplossingen te bedenken, te groeien. En daarvoor kan het fijn zijn ook letterlijk de ruimte op te zoeken: uit de Spreekstal!

Net zoals de koeien die in het voorjaar weer voor het eerst van stal gaan, ruimte ervaren en hun koeiendans leven, hoop ik dat jij je vrijheid gaat ervaren.

Laat je inspireren door een wandeling door de tuin, of loop met me mee door Drenthe, over de hei en het land, of door het bos. Om tenslotte te merken dat je het Drentse landschap niet nodig hebt om rust en ruimte te ervaren, maar dat de rust, ruimte en vrijheid altijd al in jezelf aanwezig waren!